fredag 25 december 2009

Lajvare och renoveringsfreakar


Jag måste ha grannar från helvetet. Grannen under har renoverat sin lägenhet i sju månader, ända sen Folke föddes. Igår, på självaste julafton, förväntade vi oss en aning lugn och ro, med en förhoppning om att huset skulle vara tomt på människor. Människor som till skillnad från oss, valt att fira jul på landet i stället för i stan. Men idioten nedanför kan inte ha något liv! Det spikades, borrades, hamrades och jävlades med jämna mellanrum under hela dagen och kvällen. Till slut lackade Glenn ur och gick ner (jag har själv ringt på tre gånger under det halvår som gått) men idioten öppnade inte. Han ignorerade oss totalt - och fortsatte att renovera.

När vi skulle gå och lägga oss började en mycket suspekt "fest" ovanför. Det skreks, sjöngs och mässades. Vi har hört det förr. Det är inte speciellt trevligt att ha lajvare i lägenheten ovanför. Hur kan man vara så nerdig att man spelar rollspel på julafton?
En annan fråga vi ställer oss är: vad är det för fel på folk?

2 kommentarer:

  1. ok för lite fest, det är ju ändåa julafton. Men renovering på högtider är inte ok, och sju månader??? bor han i ett 500 kvadrat eller?? jag skulle ringt polisen.
    kram

    SvaraRadera