måndag 16 november 2009

Makalösa föräldrar

Min kille Glenn är - om nu någon missat det - från Göteborg. Det innebär att han har Göteborgshumor. På riktigt. Tillåt mig nämna att det inte var vår humor som förde oss samman (snarare sexet*). I alla fall. I ett kvarter inte långt ifrån oss finns en stödgrupp för ensamstående föräldrar. Stödgruppen heter Makalösa föräldrar. Det här är den typ av humor som Glenn skrattar åt.

*Det här är MIN typ av humor.

5 kommentarer:

  1. Ordvitsar är bäst ingen protest

    SvaraRadera
  2. Eftersom Folke har en förälder från Norrland och en annan från Göteborg, ser jag det som min plikt som medborgare att lära gossebarnet tala stockholmska. Vägleda honom i livet, inte bara när det kommer till jobbiga grejjer som tjejer och killar, utan även bort från ett öde som dialektalt sönderknullad.

    SvaraRadera
  3. Det är bra att du tar ditt uppdrag på fullaste allvar Hotlips! Men stockholmskan lär komma automatiskt. Gillar du förresten ordvitsar?

    SvaraRadera
  4. sv. jag tror också att alla cravings är lite av en myt för att vi ska kunna köra med våra karlar, med all rätt!! =)

    SvaraRadera
  5. Jag älskar ordvitsar!

    Däremot måste de vara klockrena och det är inte "makalösa föräldrar" eftersom det nästan uteslutande är kvinnor som är medlemmar där. Och det skulle innebära att alla dessa MAKAlösa kvinnor var ensamstående lebbar med barn. Det är ju omöjligt, men mindre troligt av uppenbara skäl. Men det e ok, jag tycker det är rätt fyndigt ändå :o)

    SvaraRadera